Boka tid

Planering avsked eller begravning börjar vanligtvis med att du bokar in ett möte med oss på Skagerstrands. Vi kan mötas både fysiskt och digitalt.

Klicka på knappen nedan för att öppna vår mötesbokare för att välja en tid som passar.

Mötet med oss

En planering av ett avsked eller en begravning börjar vanligtvis med att du bokar in ett möte med oss. Läs mer om vad vi går igenom på mötet.

Se vår film

I filmen berättar vi om hur det går till att planera en begravning med hjälp av oss på Skagerstrands.

Praktiska frågor

Många av våra kunder har frågor kring hur man hanterar dödsboet. Det kan vara allt från betalning av räkningar till bouppteckning. Våra jurister och boutredare hjälper dig.

Skagerstrands är sedan 2018 en del av familjeföretaget Götmars. Från och med 1 november byter vi namn till Götmars. Det gör att vi får ännu bättre möjligheter att ge våra kunder bästa service. Du kommer även fortsättningsvis möta samma erfarna och engagerade personal på våra kontor.

Begravning

(Jour dygnet runt)
0586-301 18

Götmars Juridik

019-16 51 55

Följ oss i sociala medier!

  • Facebook
  • LinkedIn

FÖR HELA LIVET

Skagerstrands är en del av familjeföretaget Götmarsgruppen som hjälper dig i livets viktigaste skeden. Vi tror på det personliga mötet. Med kontor i Karlskoga och Degerfors, digitala möten och jour dygnet runt är vi aldrig långt borta.

Skagerstrands Begravningsbyrå är en auktoriserad begravningsbyrå i Sveriges Begravningsbyråers förbund.  Våra juridikmedarbetare är jurister och auktoriserade boutredare.

Läs mer här om vad auktorisationen innebär här.

© 2021 Götmarsgruppen AB